Κατηγορίες

Τρόποι Πληρωμής 

Με σκοπό την καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτησή σας, οι Συνεργάτες σας δίνουν πολλαπλές επιλογές τρόπου πληρωμής των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε: 

με αντικαταβολή 

με χρεωστική/ πιστωτική κάρτα και  

με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. 


Πληρωμή με Αντικαταβολή 

Πληρωμές με Αντικαταβολή, δηλαδή πληρωμή της παραγγελίας κατά την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σου, είναι δεκτές με επιπρόσθετη χρέωση, η οποία καθορίζεται από το συνεργαζόμενα καταστήματα του ecmarket, με ελάχιστο κόστος αντικαταβολής 1,12€ και μέγιστο κόστος αντικαταβολής 5,5€.  

Οι Δωρεάν πληρωμές με Αντικαταβολή, ορίζονται από Συνεργάτες | Εμπόρους του ecmarket. Το εύρος του ελάχιστου απαιτούμενου ποσού παραγγελίας για δωρεάν αντικαταβολή κυμαίνεται από 45€ έως 150€, αναλόγως την τιμολογιακή πολιτική του κάθε Συνεργάτη | Εμπόρου του ecmarket.  


Πληρωμή με Χρεωστική|Πιστωτική κάρτα κατά την παραλαβή 

Συγκεκριμένα, γίνονται δεκτές οι ακόλουθες χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες VISA, VISA Debit, MasterCard, Maestro. Διευκρινίζεται ότι δεν γίνονται δεκτές επιταγές ως μέσο πληρωμής για τις αγορές. 


Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με χρεωστική/πιστωτική κάρτα κατά την παραλαβή των προϊόντων παρακαλείστε να είστε παρόντες κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την κάρτα ή/και την ταυτότητά σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία της αντίστοιχης εταιρείας.  


Επίσης, κατά την παράδοση παρακαλείται να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητα του. Εφόσον, πάντως, παρουσιαστεί ενώπιον του διανομέα στη διεύθυνση παράδοσης που έχετε δηλώσει, πρόσωπο το οποίο δηλώσει ότι ενεργεί στο όνομα και για λογαριασμό σας κατόπιν σχετικής προφορικής εξουσιοδότησής σας, τότε ευλόγως λογίζεται από τον διανομέα ότι ενεργεί υπό την ιδιότητα αυτή. 


Επισημαίνεται ότι η πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας «ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ» ισχύει με επιπρόσθετη χρέωση. Πληρώστε με μετρητά ή πιστωτική / χρεωστική κάρτα και μόνο σε ευρώ τον υπάλληλο τον υπάλληλο της Εταιρείας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. 


Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τον παρακάτω τρόπο: 

Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό 

Λογαριασμος

Ανάκτηση Κωδικού
Μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό σας από εδώ

Δεν βρέθηκε χρήστης με αυτά τα στοιχεία

Επιστροφή

ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

Εάν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης, παρακαλούμε συνδεθείτε εδώ

Ξέχασες τον κωδικό σου;
Εγγραφή
Μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα το δικό σας λογαριασμό και να παρακολουθείτε τις παραγγελίες σας.

Λογαριασμος

my wishlist