Κατηγορίες

Επιστροφές προϊόντων 

Η δυνατότητα επιστροφής ή αλλαγής προϊόντων έγκειται στην εμπορική πολιτική του εκάστοτε Συνεργάτη και ουδεμία ευθύνη φέρει η Εταιρεία σχετικά. 

Έχετε δικαίωμα να αποδεσμευτείτε αζημίως από τη σύμβαση, εφόσον ενημερώσετε την εταιρεία εντός 14 ημερολογιακών ημερών από τη σύναψή της, με την υποβολή δήλωσης υπαναχώρησης. Ωστόσο, πρέπει να καταβάλετε τυχόν οφειλές για τη χρήση υπηρεσιών. Επισημαίνεται ότι η υποχρέωση αυτή ισχύει εφόσον έχετε ζητήσει να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία πριν την πάροδο της προθεσμίας των 14 ημερών για την υποβολή της δήλωσης υπαναχώρησης. 

Στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, μπορείτε να ενημερώσετε τον Συνεργάτη/ ηλεκτρονικό κατάστημα από το οποίο πραγματοποιήσατε την αγορά αναφέροντας το ελάττωμα του προϊόντος, προκειμένου να γίνει αντικατάσταση αυτού με ένα ίδιο ή σε περίπτωση έλλειψης του συγκεκριμένου με κάποιο εναλλακτικό προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης ποιότητας και αξίας, χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, θα έχετε πάντα το δικαίωμα να δεχθείτε ή να αρνηθείτε οποιαδήποτε προϊόντα ή υπηρεσίες που θα αντικαταστήσουν τα αρχικά και να ζητήσετε την επιστροφή χρημάτων, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής. 

Η επιστροφή προϊόντων πρέπει να πραγματοποιείται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία έκδοσης της σχετικής απόδειξης και να συνοδεύεται από συμπληρωμένη την Αίτηση Επιστροφής που περιλαμβάνεται στο πακέτο αποστολής των προϊόντων και βρίσκεται διαθέσιμη και στον Ιστότοπο. Επιστροφές προϊόντων είναι δυνατές μόνο για τις αγορές που πραγματοποιήθηκαν μέσω της Ιστοσελίδας. Για τις επιστροφές προϊόντων, τα προϊόντα θα πρέπει να φέρουν τις ετικέτες τους και να βρίσκονται στην αρχική συσκευασία τους και σε άριστη κατάσταση, πλήρη, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί και χωρίς φθορές. Μετά την παραλαβή τους και εφόσον εξεταστεί το/α επιστρεφόμενο/α προϊόν/τα, θα ενημερωθείτε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) για την επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή των προϊόντων θα γίνεται είτε μέσω της Εταιρείας μας, με χρέωση του Πελάτη. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιστρέψετε απευθείας τα προϊόντα σε οποιοδήποτε (φυσικό) κατάστημα του Συνεργάτη.

Λογαριασμος

Ανάκτηση Κωδικού
Μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό σας από εδώ

Δεν βρέθηκε χρήστης με αυτά τα στοιχεία

Επιστροφή

ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

Εάν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης, παρακαλούμε συνδεθείτε εδώ

Ξέχασες τον κωδικό σου;
Εγγραφή
Μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα το δικό σας λογαριασμό και να παρακολουθείτε τις παραγγελίες σας.

Λογαριασμος

my wishlist