Κατηγορίες

Πολιτική σχετικά με την παράδοση της παραγγελίας 

Η Εταιρεία μας σας παρέχει προς διευκόλυνσή σας εναλλακτικούς τρόπους παραλαβής και παράδοσης προϊόντων. Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, καλείστε να επιλέξετε ανάμεσα σε παραλαβή από το (φυσικό) κατάστημα του Συνεργάτη (εφόσον υπάρχει αυτή η δυνατότητα) και σε αποστολή στην επιλεγμένη διεύθυνση που δηλώνετε στα στοιχεία χρέωσης ή αποστολής) μέσω της Εταιρείας μας (ΕΛΤΑ Courier). Αναλόγως με τον τρόπο που θα επιλέξετε διαμορφώνεται και το συνολικό τελικό κόστος της παραγγελίας σας δυνάμει της οποίας θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή και η οποία θα περιλαμβάνεται στην επιβεβαίωση παραγγελίας. 


Κόστος Μεταφορικών

Το κόστος των μεταφορικών καθορίζεται από τον κάθε Συνεργάτη | Έμπορο και σχετίζεται άμεσα από την έδρα του καταστήματος, τη διεύθυνση αποστολής, βάσει ταχυδρομικού κώδικα της περιοχής σου και το βάρος του κάθε δέματος.  


Η ελάχιστη χρέωση των δηλωμένων μεταφορικών, για αποστολές εντός της ίδιας πόλης*, είναι 1,50€ για τα πρώτα 2 κιλά ενώ για κάθε επιπλέον κιλό προστίθεται επιπλέον κόστος μεταφορικών, βάσει τιμολογιακής πολιτικής του κάθε Συνεργάτη | Εμπόρου του ecmarket.  


Για αποστολές εκτός πόλης [πόλη-πόλη]* η ελάχιστη χρέωση είναι 7,0€ για τα πρώτα 2 κιλά και αντίστοιχα προστίθεται επιπλέον κόστος μεταφορικών για κάθε παραπάνω κιλό.  


Στην περίπτωση που έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από μια παραγγελίες από διαφορετικά συνεργαζόμενα καταστήματα του ecmarket, δηλαδή χρειάζονται περισσότερες από μια αποστολές, τότε το κόστος των μεταφορικών θα υπολογιστεί για κάθε αποστολή ξεχωριστά, βάσει τιμολογιακής πολιτικής του κάθε Συνεργάτη | Εμπόρου αλλά και της διεύθυνσης αποστολής.  


Όλοι οι σχετικοί υπολογισμοί πραγματοποιούνται αυτόματα μόλις προστεθούν τα επιθυμητά προϊόντα στο καλάθι και συμπληρωθεί η διεύθυνση αποστολής με βάση τον ταχυδρομικό κώδικας της περιοχής που θα αποσταλεί η παραγγελία.  


* Ίδια πόλη σημαίνει η διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας να βρίσκεται στην ίδια πόλη με την έδρα του συνεργαζόμενου καταστήματος από το οποίο πραγματοποιείται η αγορά [π.χ. η διεύθυνση αποστολής είναι Λάρισα και η παραγγελία έχει πραγματοποιηθεί από κατάστημα του ecmarket που έχει έδρα στη Λάρισα].  


**Πόλη-Πόλη σημαίνει η διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας να βρίσκεται εκτός πόλης με την έδρα του συνεργαζόμενου καταστήματος από το οποίο πραγματοποιείται η αγορά [π.χ. η διεύθυνση αποστολής είναι Λάρισα και η παραγγελία έχει πραγματοποιηθεί από κατάστημα του ecmarket που έχει έδρα στην πόλη Ιωάννινα]. 


Δωρεάν Μεταφορικά 

Τα δωρεάν μεταφορικά ορίζονται από τους Συνεργάτες | Εμπόρους του ecmarket. Το κάθε συνεργαζόμενο κατάστημα διαμορφώνει ελεύθερα την τιμολογιακή του πολιτική και ορίζει εκείνο το ύψος της ελάχιστης παραγγελίας για αποστολές με δωρεάν μεταφορικά.   


Μέσα στο ecmarket, υπάρχουν καταστήματα που προσφέρουν δωρεάν μεταφορικά για όλες τις αποστολές ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας. Η πλειονότητα των καταστημάτων του ecmarket, λειτουργεί ορίζοντας ένα κόστος ελάχιστης παραγγελίας. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το ελάχιστο απαιτούμενο ποσό παραγγελίας για δωρεάν αποστολές ανέρχεται στα 5€ ενώ το μέγιστο απαιτούμενο ποσό παραγγελίας δωρεάν αποστολών είναι στα 100€.  


Υπολογισμός βάρους αποστολής 

Για τον υπολογισμό του βάρους της αποστολής συγκρίνεται το πραγματικό βάρος για κάθε τεμάχιο ξεχωριστά με το ογκομετρικό βάρος/ Στις περιπτώσεις που το ογκομετρικό βάρος μιας αποστολής είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό βάρος, η χρέωση της αποστολής γίνεται βάσει του ογκομετρικού βάρους. Το ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται βάση του τύπου: Ογκομετρικό Βάρος σε χιλιόγραμμα = Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά / 5000 


Χρόνος, Τρόπος, Τόπος Παραλαβής/Αποστολής 

Η Εταιρεία και ο Συνεργάτης κάνουν ό,τι μπορούν για άμεση αποστολή. Μπορούν όμως να συντρέξουν λόγοι που θα εμποδίσουν την τήρηση της προβλεπόμενης ημερομηνίας αποστολής. Για το λόγο αυτό, κάθε ημερομηνία αποστολής προϊόντων για την οποία ειδοποιείστε αποτελεί απλώς εκτίμηση και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η αποστολή θα πραγματοποιηθεί όντως την ημερομηνία για την οποία προκαθορίστηκε. 


Εκτελούνται παραδόσεις προϊόντων σε διευθύνσεις οπουδήποτε εντός Ελλάδας. Η παραλαβή γίνεται από τον αναφερόμενο στην παραγγελία ως παραλήπτη ή από άτομο που εμφανίζεται να ενεργεί αντ’ αυτού, στη διεύθυνση παράδοσης της παραγγελίας, συνιστάται με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή διαβατηρίου. Τα στοιχεία του φυσικού προσώπου (ονοματεπώνυμο) που παρέλαβε, καταγράφονται στο απόκομμα του παραστατικού παράδοσης που πρέπει να επιστραφεί στην Εταιρεία ενυπόγραφο από τον παραλήπτη. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Κυριακής και αργιών. 


Η Εταιρεία έχει δικαίωμα να προβεί και σε τμηματικές παραδόσεις προϊόντων και κατά σειρά αποστολής της εκλογής της. Σ’ αυτή την περίπτωση η κάθε τμηματική παράδοση αποτελεί αντικείμενο και ξεχωριστής σύμβασης. Σε περίπτωση που η Εταιρεία καθυστερήσει μία ή περισσότερες τμηματικές αποστολές ή δεν μπορέσει καν να τις πραγματοποιήσει, δεν θίγονται απ’ αυτό οι συμβάσεις για προϊόντα που ήδη απεστάλησαν ή πρόκειται μελλοντικά να αποσταλούν. Εάν η Εταιρεία σας ειδοποιήσει ότι δεν είναι σε θέση να πραγματοποιήσει ορισμένες τμηματικές παραδόσεις, προϋποθέτει ότι αποδέχεστε τις αποστολές που έχετε ήδη λάβει. 


Παραλαβή προϊόντων από εσάς. Είναι στη δική σας ευθύνη να εξετάσετε την κατάσταση και την πληρότητα των προϊόντων. Εφόσον δεν ελέγξατε τα προϊόντα αμέσως μετά την παραλαβή και δεν ενημερώσατε την Εταιρεία εντός 24 ωρών μετά την παραλαβή των προϊόντων από εμάς για τυχόν ατέλειες ή ελλείψεις αυτά ισχύουν ως παραληφθέντα σε άρτια κατάσταση και με όλα τα λοιπά αντικείμενα που προβλέπονται να βρίσκονται στη συσκευασία. 


Εάν κατά την παράδοση δεν βρίσκεστε στη διεύθυνση παράδοσης για να παραλάβετε το πακέτο σας, ο διανομέας της Εταιρείας μας θα σας αφήσει ενημερωτικό σημείωμα με οδηγίες για τον τρόπο παραλαβής της παραγγελίας σας. Ο διανομέας της Εταιρείας μας θα επιχειρήσει να σας παραδώσει το προϊόν έως 2 φορές, σε διαφορετικές μέρες. Σε περίπτωση που έχετε δηλώσει πληρωμή με αντικαταβολή και δεν επικοινωνήσετε με το αρμόδιο τμήμα της Εταιρείας μας για την παραλαβή του προϊόντος εντός 3 ημερών από την τελευταία αποτυχημένη προσπάθεια παράδοσης σε εσάς, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αυτομάτως. 

Λογαριασμος

Ανάκτηση Κωδικού
Μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό σας από εδώ

Δεν βρέθηκε χρήστης με αυτά τα στοιχεία

Επιστροφή

ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

Εάν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης, παρακαλούμε συνδεθείτε εδώ

Ξέχασες τον κωδικό σου;
Εγγραφή
Μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα το δικό σας λογαριασμό και να παρακολουθείτε τις παραγγελίες σας.

Λογαριασμος

my wishlist